No dinner and drinks for this mom

 
Som jag skrev tidigare så fick ju Juni 39,5° feber igår natt. Idag har hon fortfarande feber, dock inte lika hög, men ändå feber plus att hon är superduper grinig. Vilket innebär att jag inte kan åka på den planerade middagen med sambon, hans syskon och deras respektive. Så himla tråkigt, men vad gör man? Sånt är småbarnslivet.
 
Trodde att febern endast berodde på att hon blivit snorig och lite förkyld, men nu i morse såg jag att två små nya gaddar håller på att titta fram i överkäken. Idag verkar det som att hon har jätteont och hon gråter och gnäller och vill knappt äta något :( Stackaren. Det är så synd om henne nu. Har laddat med ett gäng nappar i frysen och kommer ge henne alvedon inför natten så att hon förhoppningsvis kommer kunna sova gott i natt.
 
Blir, som ni förstår, inte mycket action för mig denna lördagskväll, men hoppas på att få snacksa lite i soffan och kolla någon serie om lillan vill sova.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Åh vad tråkigt, vi ska ut ikväll också 😔 Men vi får sed en annan dag 😘

Svar: Ja, verkligen supertråkigt :( Det får vi göra. förhoppningsvis får vi fint väder och kan skaffa barnvakt snart någon helg så kan vi alla gå ut :)
Lena Kronvald

2016-05-07 @ 20:09:56
Postat av: Nadja

Åh vad tråkigt, vi ska ut ikväll också 😔 Men vi får sed en annan dag 😘

Svar: <3
Lena Kronvald

2016-05-07 @ 20:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0