Klämdag

 
Idag har vi klämdag och är lediga hela familjen. Känns rätt så himla bra att vara lediga dagar som dessa när det är så underbart väder. Jag och Juni har spenderat dagen ute på gräsmattan och tränat på att gå medans sambon har tvättat bilarna. Hon börjar vara så rackarns duktig på att gå när hon håller i oss i händerna. Ibland går det att släppa ena hennes hand så att hon bara håller oss i ena handen, men oftast blir hon tveksam och vill hålla med båda händerna. Lilla fegisen ♥
 
Men hon tycker att det är himla roligt att vara ute och promenera omkring. När jag lyfter upp henne i famnen blir hon sur och vill direkt ner igen :) Hon tycker också om att krypa runt på gräsmattan och upptäcka. Enda nackdelen är att hon vill stoppa allt hon hittar i munnen så man måste hålla ögonen på henne konstant. Min mamma hörde till och med av sig och frågade om vi städat bort alla utlagda snusar från gräsmattan nu när Juni kryper omkring där, haha. Det är min sambo som är den skyldiga till det, och nej de är inte bortstädade men ska tvinga honom att städa upp det snarast. Förstår inte från första börjar varför han snusar (äckligt ju) och varför de kastas på marken? 
 
Ikväll ska vi bara ha en hemmakväll och kolla tv/serier och snacksa när Juni somnat. Imorgon ska vi upp rätt tidigt och åka och lämna av Juni i stugan hos hennes farmor och farfar och sedan blir det en middag och drinkar ute med sambons syskon och respektive. Det ska bli riktigt, riktigt kul!
 
Ha en fin helg! ♥

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Låter verkligen som en mysig dag :)

Svar: Det var det verkligen :) kram
Lena Kronvald

2016-05-06 @ 21:38:15
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0