I love it


Alltså detta fantastiska väder!!! ❤️☀️ I love it! 

Det blir fantastiskt fint fotoljus på kvällarna nu. Den här bilden är tagen igår efter jobbet när jag och lillan passade på att vara ute i go'vädret. Hon fick krypa runt i gräset på gården och det är så roligt att se henne utforska allting, även om jag får hindra henne från att stoppa saker i munnen hela tiden. Njöt också av vår fina altan, gård och inte minst vår fantastiska utsikt. Man glömmer liksom bort den varje vinter då det bara är mörkt, grått och kallt ute, men på våren återupptäcker man den på nytt och känner att vi är lyckligt lottade som bor på en så fantastisk fin plats ❤️ 

Idag har jag jobbat min andra dag sedan min långa föräldraledighet och jag måste säga att det faktiskt är himla roligt att komma ifrån huset och jobba igen. Tror att det är nyttigt för mig, men tror också det är bra för lillan och hennes pappa att spendera mer tid själva. I morse var hon så himla ledsen när jag skulle åka så det kändes lite jobbigt, men så fort jag farit så blev hon glad igen. Kanske var det en försmak av hur det kommer att bli att lämna henne på förskolan sen ;)

Ikväll blev det lite av en spontanmiddag med några av mina tjejer på Tacobar som jag inte hunnit med att besöka tidigare. Gott och roligt! Hoppas på mer sådant, och hoppas på fler varma kvällar nu när jag snart blir ledig igen. Jobbar bara imorgon och sen blir det långhelg, mys med familjen, grillmiddagar och annat roligt! 

God natt ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0