Lunch på WaynesGodnatt hälsar en trött mami.

Här ser ni en bild från dagens lunch som spenderades på Waynes med mina tjejer och Sam. Åt en kyckling och mozzarella-toast som var helt ljuvlig. Mmmm. Blir mest troligt ett besök på Waynes snart igen! Är nog det mest barnvänliga fiket i den här stan. Mycket plats för barnvagnar runt borden, de har många barnstolar till låns och en plats med micro för att värma barnmat osv. 

Det var också så trevligt att få umgås med tjejerna en stund mitt i veckan. Även om det blev mycket fokus för mig att mata Juni och hålla henne sysselsatt så är det ändå roligt att få se andra vuxna människor på dagarna. Det blir lätt enformigt och ensamt annars även om det (oftast) är världens mysigaste att få rå om en liten människa på dagarna. Senaste tiden har Juni dock varit ganska krävande och jag tror det är en ny utvecklingsfas hon är inne i. Det sliter ganska mycket på mig att vara den som har ansvaret att vara hemma med henne, så därför var dagens lunch ett välkommet avbrott i vardagen hemma med bebis. 


Annat som hänt idag är att min sambo klippt sig i en snygg frisyr som han passade riktigt bra i. Rakat/väldigt kort på sidorna och längre mitt på huvudet. Han blev sååå hunkig 😍. Ska försöka ta en bild på det och visa på bloggen, men han är inte den enklaste att fånga på bild. Man hade kanske kunnat tro att det är vår busiga 11-månaders bebis som skulle vara svårast att ta kort på, men så är inte fallet ;) haha. 


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vad gott det ser ut! Den måste jag prova nästa gång!!

Svar: Det tycker jag. Både kycklingtoasten med mozzarella och även den med fetaost är sååå goda :)
Lena Kronvald

2016-03-31 @ 22:49:44
URL: http://meri.itgirls.se
Postat av: Ljuva Julia

åh, kul när man attraheras lite extra av sin man :D

Svar: Hihi, ja visst är det :)
Lena Kronvald

2016-03-31 @ 22:50:35
URL: http://ljuvajulia.blogg.se
Postat av: Hanna

Hehe våra sambos är verkligen olika där! Tobbe ääääälskar att va med på bild 😂 Frisyren blev btw jätte bra på Svea!!!!! Han passar riktigt bra i den å så med skägget till,å ja de känns nästan lite olämpligt av mig att säga att han e lik Levi eftersom jag öven sagt att Levi gör så jag lämnar snigelspår hehe,men Svea blev faktiskt väldigt lik han!! 😊

Svar: Haha ja de är varandras motsatser då det gäller att vara framför kameran. Haha, nja lik tycker jag väl inte..men han blev himla snygg iallafall :)
Lena Kronvald

2016-04-01 @ 06:46:15
URL: http://nouw.com/hannaleewahlberg
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

mumms

Svar: Det var jättegott :)
Lena Kronvald


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0