Kaosbilder och träff på öppna föris

 
Tänkte dela med mig av hur de allra flesta bilderna jag försöker ta på mig tillsammans med gumman ser ut... KAOS. Haha :) Det gååååår typ inte att ta bilder med henne längre. Hon kan inte vara stilla en endaste sekund, vår lilla mask.
 

 
Idag har vi varit på öppna förskolan på träff med föräldragruppen igen. Efter den här gången är det bara en endaste träff kvar i början av april och sen kommer alla bebisar i gruppen att fylla ett som på löpande band. Herre jissus! Vad hände med tiden egentligen??!!
Idag var det träff med tandhygienisten som gick igenom vad man ska tänka på gällande matvanor och borsta tänder på småttingar osv.. Det svåraste momentet vi pratade om var att försöka att inte ge barnen så mycket socker. Det är ju verkligen socker i nästan allt. Vi har iallafall en plan för Juni att försöka introducera henne för godis och fikabröd så sent som möjligt, men vi får väl se hur många månader vi lyckas hålla henne ifrån sådant. Förhoppningsvis har hon iallafall ärvt sin pappas tandkvalitet och inte min, för jag har hål i tänderna nästan jämt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0