45 veckor - Busiga Buggen

 
Återigen en sen uppdatering (blev 45 veckor i fredags) men here we go...
 
Har inte hänt speciellt mycket sedan förra uppdateringen mer än att hon fortsätter att träna på att stå utan stöd. Nu gör hon det mer och mer på golvet på hårt underlag. Tidigare gjorde hon det ju mest i soffan och i sängen där det var mjukare. Hon är så duktig! Det ska verkligen bli så spännande att se om hon hinner få kläm på det där med att stå och gå innan hon blir ett. Vad tror ni???!!! :)
 
Hon har varit så himla glad och pratat mycket den här perioden (det vände däremot nu när hon gick in i vecka 46 men det tar vi vid nästa uppdatering). Hon har verkligen varit ett litet bus. Det är så roligt när hon är på det humöret.
 
I övrigt har vi ju testat lillans nya pulka vilket blev en riktig succé, och det har jag ju visat en del bilder på redan. Roligt att hon gillade den. Fast man får inte stå still med pulkan utan den måste så klart vara i rörelse hela tiden, annars blir det tråkigt tycker Juni. Ska försöka använda den mycket nu i vår medans det fortfarande är snö på backen. Nästa vinter kanske hon är för stor för den. Jag vet faktiskt inte hur länge de brukar kunna använda de här pulkorna. Någon som vet?
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Sötnos!

Svar: Tack! 😊❤️
Lena Kronvald

2016-03-08 @ 16:48:40
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: Flisan

Söta bilder :)

Svar: Tack så mycket ☺️❤️
Lena Kronvald

2016-03-08 @ 18:35:36
URL: http://nouw.com/fbb

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0