Saker jag är tacksam för

 Dagens frukost. 
 
När min syster bloggade (tyvärr gör hon inte det längre, vilket är synd eftersom det var en bra blogg) brukade hon skriva tacksamhetslistor varje fredag. Superbra idé tycker jag. Det gäller att fokusera på vad som är bra i ens eget liv och inte bara längta och tråna efter sånt man inte har. Jag ska inte härmas och göra det varje fredag, men eftersom jag varit inne i en negativ spiral den här veckan så känner jag för att skriva en sådan lista just den här fredagen som en påminnelse till mig själv om det jag har att vara glad över:
 
 
- Frukost. Jag älskar frukostar. Bästa måltiden på hela dagen och ibland äter jag frukost två gånger. Jag älskar de gångerna jag har tiden att göra en god frukost och sitta och äta länge.. som idag, för lillan sitter och är nöjd och sysselsätter sig själv på golvet.
 
- Fransextensions. Jag ska äntligen göra ett nytt set fransar på måndag och jag längtar så mycket. Jag känner mig en miljon gånger finare med fransarna när jag i övrigt är osminkad. Räddningen för vilken trött mamma och människa som helst. 
 
- Jag har en dejt ikväll. Jag och min kille ska ha barnvakt och dejta. Få lite välbehövd egentid. Vi är alldeles för dåliga på att be om barnvakt. Längtar till ikväll :)
 
- Möjligheten att få barnvakt. Vi har tur som har min killes familj så nära och som gladeligen hjälper till att passa Juni. Långt ifrån alla som har den möjligheten. 
 
- Kompismiddagar. Att vi på senaste tiden i mitt kompisgäng lyckats träffas en gång i veckan och ätit middag tillsammans. Dessa kvällar är stunder då vi skrattar och jag får fylla på med positiv energi. 
 
- Poddar. Min bästa sysselsättning. Så fort jag har en stund över eller är ute och går så lyssnar jag. Har börjat lyssna på 'Fredagspodden' från allra första början och det är så bra. Mycket igenkänningshumor och pepp. 'Vattnet går' är också en ny favorit som min vän Hanna tipsat mig om. Perfekt för oss som gillar förlossningsberättelser :)
 
- Min älskade dotter. Såklart. Min livs levande kompass och motivation i livet ♥
 
 
Vad är ni tacksamma för denna fredag? :) Ha en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Men åh vilken fin idé! Ofta är det dom små sakerna man är extra tacksam för, men som man inte riktigt reflekterar över. Hoppas ni får en fantastiskt trevlig kväll! =)

Svar: Tack. Ja så är det absolut! Behöver bli bättre på att se och uppmärksamma de där små sakerna. Tack detsamma :)
Lena Kronvald

2016-02-19 @ 11:02:29
URL: http://matildaberlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0