Livet med en 9-månaders

 
Såhär ser mitt liv ut just nu. Mina dagar består av att minutiöst passa en bebis som kryper fram till allt, pillar på allt, stoppar allt hon bara kan i munnen. Mina dagar består av att plocka undan, byta plats på saker och ställa upp dem på höga platser så att inte Juni kan få tag på det. Det allra vanligaste ordet som kommer ur min mun är ordet nej. Nej inte vara där, nej inte pilla på det där, nej inte stoppa det där i munnen osv. Allt detta nej-sägande gör att jag känner mig som en sur och gnällig tant. Mina nätter består av att sova dåligt.. igen. Min rygg värker och jag är så otroligt trött hela tiden. 
 
Men... solen lyser och det börjar bli vårigt ute. Jag har en otroligt fin, söt och frisk bebis som jag får pussa på varje dag. Jag har det bra, men just idag känner jag mig lite negg. Måste vara för att det är tisdag.. och för att jag har sömnbrist. Lillgumman har börjat vakna på nätterna igen. Heeela förra veckan sov hon ju nätterna igenom och nu börjas det igen. Självklart när killen har jobbvecka så jag får ta allting själv.
 
Måste skaka av mig denna negativa känsla på något sätt. Ska åka och handla så förhoppningsvis blir det bättre av att bara lämna huset ett tag. Det brukar hjälpa. Ska unna mig en stor Red bull också så kommer nog saker och ting kännas mycket bättre :)

Kommentarer
Postat av: Hannaq

Man måste få känna sig frustrerad och negativ ibland! Att vara mamma är fasiken svårt! När man blir less på jobbet flexar man ut och far hem tidigt,eller så tar man en micropaus å äter lite choklad. Men som mamma kan man ju inte göra det 😂 Men imorgon ses vi å då får du ja trevligt och slappna av lite ❤️

Svar: Det är fasiken svårt. Vissa personer tror att det är enkelt, men ganska ofta är det faktiskt jobbigare än att vara på jobbet. Men det är härligt också :)Vad skönt att du tycker att jag får gnälla av mig lite i bloggen, jag behöver det ibland :)
Lena Kronvald

2016-02-16 @ 16:18:20
URL: http://nouw.com/hannaleewahlberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0