Happy Valentine´s day

 
Hej och glad alla hjärtans dag! Idag äter vi en massa gelehjärtan och tar det rätt lugnt. På alla hjärtans dag brukar vi i vanliga fall ha ett restaurangbesök inbokat, men nu första året med Juni så tänkte vi att vi skulle göra en trerättersmiddag hemma bara. Fast det blir inget av det heller, haha. Istället ska vi äta tacos som vi är sugna på idag.. igen (hade tacomiddag med vänner här i fredags) och till efterrätt har killen köpt en hjärtformad tårta som vi ska mumsa på. 
 
Vad gör ni denna dag? Slår ni på stort med dyra presenter och romantiska gester, eller firar ni inte alls? Jag har gett min sambo teaterbiljetter så nästa fredagkväll ska vi ha barnvakt, gå på teater och kanske gå ut och äta något gott tillsammans. Tänkte att egentid tillsammans som ett par var den allra mest behövliga och bästa presenten i år :) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi ska ha barnvakt för första gången nästa lördag (vår bebis är 9,5mån). Känns typ spännande att gå ut bara vi två. Vad fasen pratar man om nu för tiden annat än blöjor och bebis? 😂.

Svar: Vad roligt! Man ska absolut unna sig barnvakt ibland. Haha, jag vet faktiskt inte vad man pratar om. Det är lätt att börja prata om barnet och blöjor, haha. Men tycker inte det gör något om man pratar om sådant, om man vill det. Det viktiga är ju att man får en stund tillsammans bara som ett par :)
Lena Kronvald

2016-02-14 @ 14:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0