En grinig gumma

 
Puuuh.. vi har en liten grinig gumma att göra med här hemma. Och en stor grinig gumma för den delen också, för jag blir minst lika grinig jag också när jag inte får sova ordentligt. Inatt tror jag inte att jag fått sova ostört i en enda timme. Juni har sovit oroligt och gnällt stup i kvarten för att hon tappat nappen. Hon har också varit otroligt gnällig periodvis i dag och det har varit svårt att få henne att sova både på dagen och nu på kvällen när hon skulle sova för natten. Det är definitivt tändernas fel..
 
.. I lördags upptäckte jag att en ny tand i nederkäken håller på att tränga upp och nu börjar jag kunna skymta den vita kronan av den. Idag upptäckte jag YTTERLIGARE en tand som är på gång i överkäken. Kanske ännu fler på gång också som jag inte kan se än? Trodde att lillan skulle hinna vara söt i sina två små risgryn i underkäken ett tag innan någon i överkäken tittade fram, men icket. Men det är väl lika bra att göra bort flera tänder på samma gång, även om det är ett helvete precis när de kommer. 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Usch vad jobbigt med tänderna.

Svar: Ja, det är superjobbigt. Men nu verkar det ha lugnat ner sig lite för stunden. Det går ju lite upp och ner när innan tänderna kommit fram ordentligt :)
Lena Kronvald

2016-02-24 @ 08:07:16
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: Matilda Berlin

Nämen åh vilken liten (eller stor) sötnöt! =)

Svar: Tack :)
Lena Kronvald

2016-02-24 @ 09:30:36
URL: http://matildaberlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0