41 veckor - För lite sömn, bråkiga tänder och en ny klänning

Baby outfit / Klänning - Newbie, Kappahl /
 
Återigen en sen veckouppdatering, men det har varit rätt mycket på senaste tiden så har inte riktigt hunnit (orkat) med. Veckan innan lillan gick in sin 41 vecka har inte varit vår allra bästa vecka. Faktiskt har den nog varit en av de jobbigaste (kanske den allra jobbigaste?) sedan hon föddes.
 
Som ni kan se på bilderna så har hon inte varit på sitt allra bästa humör. Veckan handlade bara om att försöka hålla oss flytande och Juni har varit otröstligt ledsen nästan varje kväll och inte kunnat komma till ro och sova. Först trodde jag att det berodde på att hon var förkyld och snorig, men insåg efter andra eller tredje natten att det måste bero på nya tänder som är på väg. Hon har varit dålig på att äta vanlig mat och mest viljat dricka ersättning, och hon har också varit lite febrig och dålig i magen vilket jag har hört ska hänga ihop med nya tänder. Det enda som gjort henne någorlunda lugn är att låta henne ligga på mitt bröst och ge henne nappar som legat i frysen. Har vi gjort det så har hon tillslut lyckats somna. Hon har fått sova i vår säng hela veckan. Att försöka flytta över henne till spjälsängen har inte gått för då har hon vaknat efter bara några minuter och varit otröstlig igen. Hoppas innerligt att tänderna kommer fram och slutar bråka med min underbara lilla gumma. 
 
Jag skrev ju vid senaste uppdateringen att vi skulle försöka börja ge henne välling på kvällarna istället för ersättning, men eftersom hon ätit så dåligt i övrigt har jag inte viljat "experimentera" med det just nu. Vi får börja med det istället när det lugnat ner sig mer, och hon inte har ont i munnen längre. 

Kommentarer
Postat av: M

Undra när håret på henne kommer att börja växa ordentligt...

Vad tror du?

Svar: Ja, vad tror jag? Jag tror att alla barn är olika. Endel har mycket hår från början och andra får senare, men tur att de är lika söta både med och utan.
Lena Kronvald

2016-02-12 @ 10:18:10
Postat av: F

M, undra när du kommer att mogna till ordentligt...

Vem bryr sig om hur mycket hår en bebis har på huvudet eller inte? Min gissning är att Juni själv inte bryr sig ett dugg just nu om hur mycket/lite hår hon har.. så varför ska du ens bry dig?

Svar: Jag tror inte heller bebisarna bryr sig särskilt mycket :) är det någon förälder som bryr sig så får de väl skaffa en tupe till sitt barn, haha ;)
Lena Kronvald

2016-02-12 @ 14:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0