10-månaderskontroll på BVC

    Mobilbilder från i måndags. 
 
Veckan började med ett besök på BVC för Junis 10-månaderskontroll. Jag hade längtat så mycket efter det besöket eftersom det var så länge sedan sist. Den här gången kunde också Svea följa med eftersom han är ledig i veckan, så det var extra roligt. Jag blir alltid glad av att besöka BVC. De som jobbar där är så himla gulliga och får en att känna att man har världens sötaste och finaste barn (och det har vi ju också) :)
 
Juni var så duktig på besöket. Glad och pratig och visade upp sig från sin allra bästa sida. Vid 10 månader kollar de om barnet kan hålla i två leksaker och slå ihop dem med händerna. Juni, som kunnat klappa händerna länge, fattade galoppen direkt hon fick två klossar i händerna. Hihi, jag blir så stolt när hon visar vad hon kan.  
 
Annat vi pratade om på besöket var junis sömn och hur matandet gick. Berättade om våra misslyckanden med att ge henne av våran egengjorda barnmat, och sköterskan sa till oss att vi inte ska ge upp utan fortsätta ge henne av vår egen mat och gav oss tipset att blanda det med mycket smör. Förr eller senare kommer det att lossna och hon kommer kunna äta det vi lagar också. Sömnen är ju som den är just nu på grund av tänderna, men vi vet ju att hon brukar sova hela nätterna annars. 
 
Och slutligen, vad mätte och vägde vår lilla dam?
Som ni ser på bilden stannade vågen på 8380 gram, hon är 69,5 centimeter lång och huvudomfånget mätte 45,8 centimeter. Hon ligger fortfarande helt perfekt på sin kurva. Stolt mamma när jag gick därifrån som vanligt :)

Kommentarer
Postat av: Nimo

Söt liten flicka!

2016-02-24 @ 08:56:51
URL: http://nouw.com/niimo
Postat av: Nimo

Söt liten flicka!

Svar: Tack <3
Lena Kronvald

2016-02-24 @ 08:56:51
URL: http://nouw.com/niimo
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

svar; haha ellerhur! det är många gånger jag har älskar namnet och färgen är väl också helt okej.. men köper det ändå!

Svar: Haha precis! :)
Lena Kronvald

2016-02-24 @ 09:20:20
URL: http://merakibeauty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0