Wave hello!

 
- Vink vink, hälsar Juni. 
 
Idag har varit en dag där vi haft fullt upp. Fast det känns som att det flesta dagarna med en 11-månaders är fullt upp oavsett om vi bara är hemma eller om vi är ute på språng. Den lugna bebistiden är förbi för lääänge sedan. Först följde vi med på ett besök på pappans jobb för att han behövde fylla i sin tidrapport och sen blev det en tur på stan för att uträtta en del ärenden. Gå på banken och hämta ut nya linser och lite sådant. Sen blev det ett besök på Waynes igen för att äta en kycklingtoast. Har tydligen gått och blivit beroende av sådana, hehe. Juni hängde med i vagnen och vinkade till allt och alla som vanligt. Roligt att se när folk reagerar, ler och vinkar tillbaka :) 
 
Det var vår måndag det, hur har eran dag varit? :) ♥

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tänk att det kan vara så individuellt! William kan fortfarande inte krypa (och det känns som om Juni har kunnat det i evigheter) men han har däremot redan tagit sina första steg! :) Hoppas dock att krypandet kommer snart... :P Annars får de springa omkring tillsammans istället!

Svar: Haha, ja verkligen! Fascinerande. Åh, så han har redan tagit sina första steg den lilla sötnosen! Han hoppade helt över det här med att krypa alltså :P Juni kämpar på med att gå runt möbler och snabbt går det, men hon vågar inte riktigt testa själv än.
Vi får ses snart tycker jag. Kram, kram!
Lena Kronvald

2016-04-06 @ 20:45:25
URL: http://nnaathalieholmberg.blogg.se
Postat av: Nathalie

Ja det jag han! 😃 haha ja det verkar så, men vore skönt om krypandet kunde komma ändå! Det kommer komma för Juni också :) William står bara still om han står lutad mot möbler, det är gå fritt som gäller😂 det tycker jag också! Kram :)

Svar: Vad häftigt! Så duktig han är! Känns det inte konstigt att se honom gå? Ibland när jag ser Juni stå upp och gå längs med möbler så känns det så overkligt på något sätt 😝 haha.
Lena Kronvald

2016-04-07 @ 20:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0