Icing on the cake

 
Tog bilder på lillan när hon för första gången fick smaka på morotskake-glasyr. Låt er inte luras av den sista bilden längst ner till höger. Hon tyckte att det var jättegott och blev ledsen när hon inte fick smaka mer, haha. 
 
Det blev en del fika över från kalaset så jag är "tvungen" att äta upp det. Sååå gott!
 
I veckan har vi nedräkning. Nästa måndag börjar jag jobba lite smått igen, och sen har vi också nedräkning tills pappans jobbvecka är över. I veckan har han börjat jobba natt igen efter en lång och skön period då han bara har jobbat dag. Dessa nattveckor är hell weeks för mig när jag måste ta hand om hundar och lillan helt själv :(.. speciellt denna vecka eftersom att Juni är inne i någon fas och inte vill somna när hon brukar på kvällarna. Helst vill hon vara vaken till runt 23-tiden och hur jag ska lyckas rasta hundar och ta hand om en vaken gumma är ett mysterium som jag måste försöka lösa varje kväll. Och eftersom det dessutom varit snöstorm igår så jag inte kunde ta lillan i vagnen när hon var vaken gjorde det hela, om möjligt, ÄNNU svårare. 
Ikväll ska jag ta till några beprövade knep för att få henne att somna i tid. Om en stund ska vi bada så att hon kan leka i duschen och bli varm och trött och förhoppningsvis somnar, och fungerar inte det så tar jag bilen och kör en runda med henne tills hon somnar. För vilken bebis kan stå emot att somna i bilen?
 
Hoppas er tisdag varit fin och att eran vecka inte är lika råddig med era bebisar, hundar, jobbet eller livet i stort ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0