51 veckor - Nedräkning till 1-årsdagen

 
Juni-Bug 51 veckor.
 
Usch, måste tiden gå så läskigt snabbt? Ettårsdagen närmar sig med stormsteg och det känns både vemodigt, glatt och sorgligt.. men samtidigt nödvändigt. För man måste ju fylla år. Sånt är livet, även om det går alldeles för fort.
 
Den här veckan har Juni, som ni kan se på bilderna, fått krypa runt på vår altan för första gången nu när snön smält bort från den. Det tyckte hon var så roligt, och det verkar ju lovande inför den kommande sommaren då vi förhoppningsvis kommer spendera mycket tid ute på den. Däremot måste vi som sagt bygga ett altanräcke så ingen kan ramla ut över den relativt höga kanten. 
 
Just nu trotsas det en hel del. Allt hon vet att hon inte får göra är extra roligt att göra ändå. Varför jag vet att hon vet om att hon t.ex inte får pillra på pappas Xbox, är för att hon alltid vänder sig om och tittar på mig just precis innan hon ska peta på den, när jag då säger 'Nej, Juni!' så ler hon bara och gör det iallafall.
 
Kommer kunna säga redan nu att vi inte kommer ha en gumma som lärt sig gå utan stöd innan ettårsdagen. Hon vågar inte riktigt på egen hand än. Hon är snabb på att gå längs med möbler och väggar, eller när vi håller henne i händerna men så fort vi släpper hennes ena hand så sätter hon sig ned direkt. Däremot har hon upptäckt att hennes barnmatstol fungerar utmärkt som lära-gå-vagn, hehe. Hon går ofta och skjuter den framför sig fram och tillbaka över köksgolvet. Den riktiga lära-gå-vagnen som hon fick i julklapp vill hon inte alls gå med, trots otaliga försök från vår sida. Den vill hon mest sätta sig i.. eller som den lilla våghals hon är; ställa sig upp i :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0