49 veckor - Slutspelsbebis

Västra stå när jag kan gå
 
 
Lillan iklädd supporterbodyn. Pappans favoritoutfit på henne ;) Kommer från @designmonicaswe på Instagram som syr dem. Förra året tog slutspelet slut samma dag som värkarna startade med lillan. Det var det vi lyssnade på i bilen på vägen in till förlossningen, så detta blir det första slutspelet hon får vara med om, hihi :)
 
Anyway, dags för en veckouppdatering för lillan:
 
Hon har hunnit bli 49 veckor (dvs lite drygt 11 månader) och endast ett par veckor återstår fram tills hon fyller 1 år.
Det har varit en lite oroligare vecka med sömnen igen. Hon har fortfarande sovit hela natten men har vaknat mitt i natten och inte viljat somna om i spjälsängen som hon annars brukar göra. Istället har hon fått komma till våran säng och har då somnat gott mellan oss och sovit där resten av natten. Skulle tro att det har med framtanden att göra, som jag skrev om i förra uppdateringen. Den har trängt fram helt och hållet genom tandköttet nu. I övrigt verkar denna tand inte ha varit lika besvärlig som de andra tänderna så det känns bra. Hoppas det fortsätter vara så när hon får resten. Nu har hon alltså fyra tänder - två uppe och två nere.
 
Hennes humör är bra och hon fortsätter busa på, krypa omkring och gå längs med möbler. Hon har fortfarande inte tagit något steg utan stöd än trots att vi ser att det är nära. Det är normalt för de flesta barn att börja gå någon gång mellan 10-14 månader, så än så länge är hon ju inte sen med att börja gå. Men det är verkligen inte långt borta och därför fortsätter jag njuta av tiden så länge jag har en bebis som inte går eller springer omkring. Det är faktiskt rätt skönt att ha ett barn som inte är tidig med att gå. Det är tillräckligt fullt upp ändå med att jaga efter en krypande bebis ;P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0