Glad 1:a advent!

Mobilbild från idag. 
 
Glad första advent! Den här bilden har Freddan tagit idag när jag och tjejerna hade julkortspyssel. Det är något extra sött med lillans blick och hur hon håller händerna på bilden. Världens sötaste tomtegumma!
 
Helgen har varit väldigt lugn för min del. Jag har mest varit hemma med gumman. Kände mig lite, lite ensam igår då sambon var ute på en roligt 30-års fest och vännerna från jobbet var på den årliga personalfesten. Inget av detta var något jag kunde följa med på, och det kändes lite tråkigt när vännerna skickade bilder från förfesten.. men det var bara en liten stund jag kände så, som tur var. Sen kändes det bara mysigt att vara hemma med lillan och skönt att slippa vara trött och bakis idag :) Vad är väl en bal på slottet när man redan har sin lilla prinsessa hemma hos sig?
 
Jag tror ockå att jag i helgen kanske lyckats knäcka nöten med att få bebis att sova hela natten. Testar en ny grej nu, förutom att ge henne gröt på kvällarna, som verkar fungera riktigt bra. Ska skriva mer om det i veckan efter att jag testat det lite mer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0