90 dagar kvar!

 
Av 280 dagar så återstår bara 90 dagar kvar till beräknad förlossning...OMG! Det är inte länge. Kan inte fatta att vi börjat räkna ner på tvåsiffrigt. Egentligen tänkte jag lägga ut det här inlägget på 100-dagars dagen men på något sätt så flög 10 dagar förbi - bara sådär ;)
 
Tänkte fira tvåsiffrigt med att göra en liten lista på mina +plus och -minus med att vara gravid.
 
----------------------------- Minus -------------------------------
 
 • Att det är oskönt att vända på mig i sängen och att jag vaknar om nätterna för att det knakar i hela höftpartiet när jag gör denna rörelse OCH att jag ofta vaknar av sendrag i vaderna.
 • Det börjar vara jobbigt att böja sig ner för att ta på sig sockar, skor, måla tånaglarna, raka benen, vika upp byxben osv. Man når inte längre lika bra ner helt enkelt. Min sambo brukar skratta åt mig när han hör mitt stånkande och stönande när jag försöker mig på dessa aktiviteter.
 • Saknar att kunna dricka min redbull på eftermiddagen när tröttheten smyger sig på och jobbtimmarna går oändligt långsamt.
 • Att det i mitt fall inte stämde alls att man får fantastiskt hår när man är gravid. Konstant fett och stripigt snarare.
 • Den konstanta känslan av att vara kissnödig. Tillochmed när jag precis rest mig från toaletten kan det kännas som att jag behöver kissa igen.
 • Att jag känner mig mer glömsk än tidigare och trögare än vanligt i sociala sammanhang. Jag glömmer bort de enklaste orden, tappar tråden och glömmer bort poängen i det jag ska berätta. Tidigt stadium av alzheimers eller bara gravidhjärna? ;)
 
+++++++++++++++ Plus +++++++++++++++
 
 • Att få planera alla inköp inför ankomsten. Börjar kännas skönt att vi gjort bort de allra största inköpen.
 • Alla fina och snälla komplimangerna jag får för min gravidbump. De får mig att känna mig fin och speciell. Har tyvärr fått en del dumma kommentarer också av folk som "menar väl" men de väljer jag att ignorera.
 • Att jag känner mig glad och lycklig för det mesta. Med risk för att låta cheesy, men det känns som att livet fått en ny mening.
 • Babyboxarna med gratisprodukter som man kan hämta ut från diverse ställen/få hemskickade (ska skriva mer om dem någon dag). Känns som julafton att få öppna dem.
 • Det absolut bästa och mysigaste som finns är de stunderna då jag och S ligger och känner på magen och känner de små buffarna och kickarna. Eller när vi ligger och fantiserar om hur våran framtid med barnet kommer att se ut, vem barnet kommer att bli mest lik, namnförslag och sånt. 
 • Att jag fått ha en sådan lätt graviditet hittills. Älskar faktiskt att vara gravid ♥
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Du är så otroligt fin!! <3
Världens gulligaste mage dessutom! :)
Vi alla längtar efter lilla bebisen!

Svar: Tack! Det är du med <3 :)
Lena Kronvald

2015-02-06 @ 21:40:23
Postat av: Hanna

Finaste finaste lilla bumpen <3.
Det ska bli så spännande att få träffa och lära känna lilla bebis, även om tiden har gått fort så känns de som att du varit gravid länge, konstigt… men, vi längtar alla efter lille beeeebis :)

Svar: Tack Hanna! Haha, jag vet. Känns som en evighet men ändå som att tiden gått i raketfart. Nu är det inte många dagar kvar! Så spännande :)
Lena Kronvald

2015-02-07 @ 19:35:47
Postat av: Banana

Fint inlägg! Din blogg gör mig inspirerad att själv blogga, men som du vet är jag alldeles för lat.

Svar: Jaaaa, du måste börja blogga! Du kommer ju vilja komma ihåg den här tiden och även ha mycket bilder på lilla U. Så sätt igång att blogga bara, seså!
Lena Kronvald

2015-02-07 @ 22:08:20
URL: http://khaltoanna.blogspot.com
Postat av: Emmisen

Så fina bilder på finaste magen 😍

Svar: Tack Emmisen, och vad roligt att se att du äntligen skrivit en kommentar på min blogg ;)
Lena Kronvald

2015-02-08 @ 20:12:23
Postat av: Malin

Du är på riktigt den finaste gravida kvinnan genom tiderna <3 och den finaste älskade lilla kulan <3<3<3

Svar: Men åh <3 tack sötnos!
Lena Kronvald

2015-02-09 @ 15:54:57
URL: http://leewahlbergmalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0