En mycket speciell dag

 
Idag var den äntligen här. Dagen då jag jobbade min sista dag innan jag får gå på semester och sedan föräldraledighet. Känns sjukt bra - men konstigt också. Dagen till ära bjöd jag på havrerutor som jag bakat igår, och alla kollegor var så gulliga idag. Jag kommer som sagt sakna dem så himla mycket. De är verkligen bäst och har varit så himla snälla och omtänksamma under hela min graviditet ♥
 
Att gå på ledighet nu känns som ett väldigt rätt beslut. Har haft någon sorts värkar till och från under hela dagen. Säkert bara någon slags förberedelse för the real deal men jobbigt är det, och ännu mer jobbigt att inte bara kunna gå iväg och vila när man befinner sig på jobbet. Imorgon ska vill till barnmorskan för att gå igenom inför förlossningen och kolla till mina värden, lyssna på hjärtljud och kolla om Bubblan är fixerad än, vilket jag är helt övertygad om. Bubblan verkar också väldigt nöjd över att vara ledig nu. Inte en lugn stund i magen sedan jag kommit hem. Celebration time, come on! ;)
 

Kommentarer
Postat av: Banana

Haha, mysigt med cirkus i magen! Vilken plutmun du har! Så fick jag också när jag var preggers. Du kan väl ringa mig efter kollen i morrn, så kanske jag vågar mig på att boka resa (om inte din bm tror att du ska börja föda typ jättesnart)

Svar: Jo det är mysigt <3. Haha jo, munnen har väl svullnat upp precis som allt annat. Får pumpa den på riktigt sedan när barnet kommit ut och vätskan försvunnit ;)
Lena Kronvald

2015-04-10 @ 00:21:13
URL: http://khaltoanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0