Ben & Jerry's och PH

 
Hej snyggingar! Ikväll roar jag mig med att äta Ben & Jerry's och kollar på Paradise Hotel Norge. PH-abstinensen är stor nu, hehe! Får nöja mig med att se gamla säsonger från andra länder i väntan på att en ny svensk säsong kommer. 
 
Och vad har jag att säga om Ben & Jerry's nya glassmak Cinnamon Buns? Nja, inte alls min kopp of tea faktiskt. Är mer åt det traditionella choklad och vanilj-hållet när det gäller glass. Denna var lite väl mastig och jag blev less på kanelsmaken efter bara några skedar. Så jag kommer låta S äta upp denna eller bjuda vidare till den som vill smaka :)
 
Fötterna har svullnat upp mycket igen men var och köpte mig ett par stödstrumpor idag, vilket jag borde gjort för länge sedan. Tyvärr insåg jag när jag kom hem att jag nog behöver en större storlek så får nog åka tillbaka och byta dem imorgon. Skönt är det iallafall med en söndag där jag kan vila och där jag vet att jag inte behöver gå till jobbet imorgon heller. Inatt jobbar också S sitt sista skift för veckan så imorgon får vi vara lediga hela dagen tillsammans och vi får äntligen lite påsk tillsammans. Vad vi ska hitta på är dock ännu oklart ;P Tänk att jag sedan i veckan bara jobbar tre dagar till innan jag får gå på semester innan föräldraledigheten!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0