20 dagar kvar!

 
Idag går jag in i vecka 38 (37+0) och det återstår endast 20 dagar till beräknad förlossning. Hoppas bara att Bubbly väljer att komma då och inte vill vänta i flera veckor till. Jag känner bestämt att jag inte vill gå över tiden. Vi längtar ju! :)
 
Gravidstatus just nu: Känner mig för det mesta som en handikappad sköldpadda. Jag saknar att kunna gå och stå som jag vill, kunna ha skor MED skosnören och kunna ta på mig sockar på mindre än 5 minuter. Min mage har börjat klia nått så vansinnigt och ja...nu har jag fått de där bristningarna som jag var rädd för :/ Det är inte så många än så länge men eftersom att det är ca 3 veckor kvar (kanske) och kan bli ännu längre om jag går över tiden så kommer jag ha fått massor. Det börjar bli lite svårt att ta bra bilder på magen för den är ju inte riktigt lika fin längre, hehe. Borde ha tagit mer bilder i vecka 25-35 då den var som finast ;) tänk på det, ni som väntar smått som inte gått lika långt i er graviditet som mig. Passa verkligen på att ta bilder när ni fortfarande är snygg-gravida!
 
Enligt appen Gravidkalender är graviditeten fullgången nu och alla organ är helt färdiga så babyn ökar egentligen bara i vikt från och med nu. Ungefär runt 3 kilo ska den väga för tillfället. Förutom mina onda fötter, som jag tjatat om, så får jag i övrigt må bra. Har lyckats sova gott senaste nätterna så har fått vara ganska pigg och det är skönt att kunna vara ledig och få tid för förberedelse och vila innan det är dags. Hoppas att jag får fortsätta sova bra. Kan behövas inför tiden som väntar sedan :)
 
Hoppas att ni får en härlig helg! <3

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tycker din mage ser helt underbar ut! Egentligen är alla gravida vackra under alla veckor, med bristningar eller ej. Men jag förstår din känsla. Jag hatar mina bristningar. Har tittat på dem, gråtit och blivit helt förstörd väldigt många gånger. Det är verkligen något som kan sänka en kvinnas självförtroende. Självklart är man glad över det barn man fått, men det betyder ju inte att man behöver älska de förändringar som ens kropp går igenom. Man får offra rätt mycket ändå! Ångrar aldrig att jag fick barn, men jag avskyr min kropp. Hoppas du slipper fler bristningar! Mina blev breda och jävliga... tycker dock de syns betydligt mindre nu, men huden där bristningarna sitter blev ju inte så bra så jag vet inte hur det kommer ser ut när jag går ner i vikt. Man får ta en dag i sänder helt enkelt :) Jag tror du kommer få en tjej! :D Lycka till när det bär av.

Svar: Tack så mycket Hanna! Ja så är det absolut. Sen är det väl bara en själv som tänker på ens bristningar och annat. Och skulle man känna sig jätte missnöjd sen så tänker jag att det går att fixa. Hihi, vad roligt att höra vad andra tror att det är för en liten en som vi ska få. Många på senaste tiden som tror precis som du att det blir en liten tjej. Men vi får se :)
Lena Kronvald

2015-04-18 @ 20:59:57
URL: http://bjorklundhanna.blogg.se
Postat av: ullwi

Funderar inte över mina bristningar, de bleknar och blir rätt oansenliga över tid.

Svar: Så är det säkert. Det är väl mest nu i början det känns lite jobbigt när de väl har dykt upp. Men jag vet ju att de kommer att blekna och säkert inte synas så mycket sedan :)
Lena Kronvald

2015-04-19 @ 07:52:13
Postat av: Liisa Lindstrom

Vilken otroligt fin bild och stort grattis! :)

Svar: Tack så mycket finis! 😘
Lena Kronvald

2015-04-21 @ 09:51:43
URL: http://liisalindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0