På två röda

 
Här ovan ser ni en av anledningarna till min bloggtorka... För nästan två månader sedan fick jag nämligen två röda streck på graviditetstestet! Jag och S ska bli föräldrar i vår!!!!
 
Än så länge känns det rätt overkligt men jag är så glad och lycklig. Har längtat efter att få skriva om graviditeten, men ni vet hur det är. Man vill ju ändå vänta tills det känns mer säkert. Jag har ändå varit för orkeslös för att ta bilder och blogga. Har varit så sjukt, sjukt trött men det nu börjar det lätta något. Nu för tiden kommer tröttheten mest på helgen istället för på arbetstid. Att jobba och samtidigt känna denna förlamande trötthet är inte enkelt vill jag lova. I flera veckor har jag varit så dödligt trött vid 14-tiden att jag kunnat somna på två röda sekunder om jag bara fått lägga mig ner, haha. Nu mår jag rätt bra men längtar efter att magen ska bli en kula så att det åtminstone syns lite mer än vad det gör nu att jag faktiskt är gravid!
 
Och bloggdesignen då? Jo, jag jobbar på att få den fixad så förhoppningsvis får bloggen en uppfräschning inom kort!

Snart...

 
För er som orkar titta in här fortfarande kan jag meddela att jag snart kommer att börja blogga igen. Jag saknar det på det sättet att man kan gå tillbaka och titta på vad man gjort. Med mitt dåliga minne kan det behövas att jag skriver ner saker som har hänt och vad jag sysslat med så att jag inte glömmer, hehe. Den här gången blir det verkligen för min egen skull och det blir nog kanske ganska mycket mer privat. Vi får se. Nått blir det iallafall :) Nu ska jag "bara" hitta någon som kan hjälpa mig med en bloggdesign. Orkar verkligen inte knåpa ihop en själv :) Om någon kan tänka sig att hjälpa mig så skulle jag bli jätteglad. 
 
Hoppas att ni har det bra så ses vi snart här hoppas jag <3

RSS 2.0