Julkalender

 
Unnade mig en tidig julklapp och köpte en julkalender från Body shop som jag velat ha jättelänge. Jag och Malin pratade om det igår att jag är inne i en liten "unnar-period"...Misstänker att det kan ha något att göra med min graviditet, haha. Jag är helt och hållet för att man ska unna sig saker när man är preggo. Kan tycka att man är rätt värd det faktiskt :)
 
Är uppspelt som ett litet barn nu över kalendern och kan knappt bärga mig tills jag får öppna första luckan. Kommer bli det första jag gör imorgonbitti! Sen ska jag kika på tv-julkalendern också. Är ni taggade över att det är första december imorgon? 

Små, små pingviner

Tack Malin ♥
 
Idag på dagen var jag och fikade på Stigs med Hanna, Malin och Emma. Malin hade med sig en liten present till mig i form av dessa små söta pingvintofflor från H&M :) Jag frågade om hon visste om att det inte var jul än, haha. Så gulligt av henne och så söta de är, eller hur? Alla babykläder är ju så fina men har inte börjat köpa någonting själv än. Konstigt men trots att vi varit på ultraljud så känns det inte så verkligt än...eller det gjorde det då, men nu har det gått tillbaka till att kännas overkligt igen, hehe. Eftersom att barnet var så mycket yngre än vad vi trodde så ska vi på ett till ultraljud i december. Längtar tills dess och efter att få se bebben igen! Ska skriva mer om ultraljudet någon dag. Det var så häftigt!
 
Nu ska jag vila en stund i soffan innan läggdags. Fick något sorts magknip. Imorgon väntar en ny vecka! :)

RSS 2.0