OBS Nymålat!

 
I helgen har jag äntligen målat klart köksbordet också! Stolarna gjorde jag ju som sagt klara för länge sedan men har av någon anledning dragit mig för att börja med bordet. Men det hade jag inte behövt, för bordet var ju en barnlek jämfört med att måla stolarna. Gick fort och var lätt som en plätt :) 
 
Annars då? Har haft en fin helg förutom att jag har fått världens acneutbrott så jag vågar knappt visa mig ute och än mindre försöka mig på att ta några bilder. Självförtroendet ligger nere på någon botten någonstans. Vad gör man åt vuxenacne? Är det någon som har nått tips på hur man blir av med det? Alla tips är välkomna.
 

Tacos & Gifts

 
Min babe fyllde 29 år idag och det firades med paket och tacomiddag. Mys. Tror att presenterna uppskattades men tyvärr måste vi byta lite storlekar då sneakerserna han fick tyvärr var lite för små och jackan likaså :P Det är svårt att köpa kläder och skor åt andra än en själv.
 
Imorgon kommer hans mamma och pappa och syskon hit och äter middag och jag är leeeeeedig hela långa dagen. Så skönt. Då ska jag i lugn och ro städa, baka, fixa innan gästerna anländer och promma med hundarna. Inte illa med en tredagars helg...men får se om det kanske blir att åka in till jobbet på lördag ändå för övertid. Beror på om man får tillstånd att jobba i helgen eller inte :) Skulle vilja få ihop mer övertid så att det blir lite extra stålar, för det är så mycket inredningssaker jag vill ha nu.

Around the corner

Outfit / Halsband - Indiska / Tröja - gammalt garderobsfynd / Klänning (här använd som kjol) - Gina Tricot /
 
Lite bilder på en somrig outfit från april när det var som varmast ute. Var värmen tog vägen sedan dess har jag däremot ingen aning om ;) 
 
Måndag och veckan har dragit igång med en riktigt seg dag. Men jag ska inte klaga. Har haft en riktigt trevlig helg med rosévinsprovning i fredags och tjejfest i lördags, så måndagen är väl här för att jämna ut så att livet inte ska vara allt för roligt. Hehe. Nu ska jag äta lite middag med BF och sen ut på prommis med hundarna. Ses.

Runway

 
Lovade ju er att visa er vad jag fick med posten i fredags. Nya skor från Angelica Blicks kollektion för Bik Bok. Trots att jag inte lyckades haffa någon av hennes klänningar så är jag jävligt nöjd att jag fick hem dessa rå snygga klackar. Vad sägs? Nya favvisar i skogarderoben helt klart ♥
 
Ännu en lugn helg har passerat. Jag har försökt rensa i vårat "skräprum" så att man såsmåningom kan börja måla om det och få det fint där inne. Det är ett rum som vi just nu använder som ett slags förråd men som jag vill göra om till..ja jag vet inte till vad egentligen...kanske ett gästrum/bibliotek. Jag har så mycket husprojekt så ni aaaanar inte ;) Sen har jag också sett en massa Game of thrones (som jag blivit fullkomligt fast i) och idag har jag haft lite kvalitetshäng med Malin. Nu ska jag försöka ta mig i sängen så jag orkar upp till en ny vecka. 
 

.

 
What's up? Har ni varit tvungna att jobba denna klämdag precis som jag varit? Eller tvungen och tvungen, det var rätt okej och dagen har gått rätt så fort också så det kändes helt okej. Fick hem ett paket med posten idag och kan avslöja att jag är rätt så kär ;P hehe. Innehållet kan vara något som jag redan avslöjat på bloggen här för någon dag sedan, men jag kommer visa er bilder på innehållet iallafall imorgon :)
 
Skönt att det är helg igen. Nu ska jag ut med hundarna och sen gå och lägga mig. Puss puss.

RSS 2.0