Iittala

 
Hoppade på ett erbjudande på tre nummer av Elle Interiör, eller Elle Decoration som den heter nu för tiden och fick denna fina premie med posten i veckan. Vitvinsglasen från Iittalas finfina Essence-serie. Allt för endast 100:-. Som hittat eller hur???!!! :) Kommer drickas mycket vin, och annat, ur dessa i sommar på vår altan som snart ska byggas! Shit så nice det kommer att bli :)
 

What happened?

 
Ja, vad hände med bloggen egentligen? Vilken torka det varit här, minst sagt. Dags för en comeback kanske? ;) Senaste tiden har iallafall varit fylld med jobb (som vanligt), men har också hunnit med lite jobb hemma. Köksstolarna är färdigmålade, några nya möbler är ihopskruvade och den fina nya lampan är upphängd i sovrummet. Skitsnygg är den! Ni ska få kika på den i ett annat inlägg. 
 
I veckan har jag sovmorgon nästan varje dag då jag jobbar lite längre på kvällarna istället. Skönt ändå, trots att jag hellre jobbar dag, för då får jag ligga kvar och mysa lite extra med min älskling som jag inte skulle ha träffat annars den här veckan då han jobbar natt. Det gäller att ta tillvara på sådana tillfällen :)

Taj Mahal

 
Hej Babes. Vad gör ni en torsdag som denna? Jag har precis kollat Topmodel och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Ta det lugnt är någonting som jag måste börja göra lite oftare. Har inte suttit ner ordentligt och vilat på hela veckan förrän nu, och förutom det jag suttit ner på jobbet... men då jobbar jag ju :P Så min plan för helgen är att ta det lugnt, börja vårstäda lite hemma och sy in clips i löshåret som ni ser på bilderna ovan. När jag var i Stockholm i helgen så köpte jag lite nytt hår från Taj Mahal. Har tänkt ge clips en ny chans. Har funderat mycket på om jag ska sätta i löshår eller inte men jag är rädd för hur mycket det kommer slita på mitt egna hår plus att det kostar en hel del så clips får det bli. Tillsvidare iallafall :) 
 

#Truetour

 
• Käkade med min snygga vän Sara på Friday´s • Drack goda drinkar • Jag på Tele2Arena • Grymma Avicii • Pepppppade tjejer • Längst fram på spelningen • Unnat mig ett maxmål på Arlanda innan flyget hem • Hemma hos min älskling igen •
 
Har, som ni kan se, haft en grymt rolig helg i Stockholm. Har hunnit med att träffa min Syster och henns man och gått en sväng på stan med henne. Sedan har jag hunnit med att luncha med min vackra vän Angelica och hennes kille och sen gick jag lite mer på stan innan jag träffade upp Sara för att käka middag innan konserten. Gick till Friday's som bjöd både på god mat och sjukt goda drinkar. Den stora drinken som ni ser på bilden ovan var min favorit. Innehöll glass, frusen banan, choklad och annat gott. Tror jag måste pröva på att göra sådana hemma någon gång :)
Efter middagen begav vi oss mot Tele2 Arena för att dansade loss på Aviciikonserten. Det var grymt! Helt plötsligt stod vi längst fram, hehe. Har nog inte haft så ont i fötterna eller varit så törstig någonsin som efter den kvällen. Jag förstår nu hur de som går vilse i öken känner sig, haha. Men det var det lätt värt! :D 

RSS 2.0