Stadsfest

 
Stadsfesten - Nu är det över igen för detta år och tredagarsbandet är avklippt. Känner varje år att den pågår alldeles för kort tid för när söndagen kommer så känner jag alltid att jag lätt hade kunnat gå ut en kväll till. Men det kanske är tur att den är slut för jag är såååå trött. Sömnbristen från den här veckan håller på att knäcka mig ;P Veckan har överlag varit tuff med övertid varje dag, en hanhund som ylat efter löptikar och hållt mig vaken på nätterna, stadsfest och lite sömn. Meeeeeeen......... NU HAR JAG ÄNTLIGEN SEMESTER! Lyckan är total :D

This is how I wanna spend my day

 
Hade helst viljat spendera dagen med en tidning och en bit choklad men nu är det jobb hela dagen lång. Styleby och Bubbly Caramel kanske får bli mitt sällskap ikväll istället.
 
Nu har nedräkningen till semestern börjat. Bara denna vecka kvar till fyra veckor av härlig ledighet! Listmänniska som jag är, hehe, så har jag börjat skriva en lista på vad jag ska försöka hinna med under semestern. Mest troligt kommer jag nog inte ens hinna hälften av vad jag tänkt. Brukar av någon konstig anledning bli så ;)

Nike x 2

 
Blev väldigt överraskad idag när jag frågade S om han ville följa med mig på en springtur och han faktiskt svarade ja. Under våra sex år tillsammans har jag aldrig varit i närheten av att få med mig honom och springa med mig. Jag har inte ens sett honom springa nån gång tror jag?! Så jag blev riktigt förvånad och glad. Hehe, nu låter det som att han är någon slags latmask som inte gör nått och som att jag är jättehurtig men varken det första eller andra stämmer. Han är ute mycket och i naturen och går eftersom att han jagar och jag har, om jag ska vara ärlig, inte den bästa konditionen så tror vi var rätt jämnlika ändå där ute i spåret. Kanske vår nya grej att springa tillsammans? :)

Födelsedagspresenter

 
Mina födelsedagspresenter och favorittårtorna. Kände mig väldigt bortskämd med mina presenter. På bilderna ser ni vad jag fick av tjejerna. Vin, drömfångare, halsband, nagellack, en skål med choklad och armband från Edblad. Kortet från mamma och pappa passade ju verkligen in på mig, eller vad tycker ni ;) hehe.

Instabirthday

Instagrambilder från min födelsedag på mig och bästisen, och på tjejerna minus Freddan som var fotograf ♥
 
Har varit 25 i en hel vecka nu och det känns faktiskt riktigt bra trots all tidigare åldersnoja ;) Alltså min 25-års dag! Den var så bra. Fick spendera den med mina fina tjejer hemma hos mig. Jag blev så bortskämd med en massa fina presenter som jag ska visa er imorgon. Ville bara lägga ut dessa bilder och än en gång tacka er tjejer för att ni finns och för att ni är så fina!
 
Nu jobbar jag bara en vecka till och sedan har jag semester i hela fyra veckor. Blir härligt med långledigt och då ska jag ta tag i det här med bloggningen. Jag saknar att uppdatera för att sedan gå in och kolla om ni har lämnat någon kommentar. Det är så roligt att läsa! Så vänta er en hel del uppdateringar här framöver.
 
Ha en fortsatt fin kväll. Är så sliten efter midsommar så nu är det bara fortsatt mys i soffan som gäller, hehe.

Jag är 24, bara en liten gnista

 
Sista chansen att säga att jag är 24 år - så jag tar den. Imorgon när jag vaknar är jag alltså 25. Har lite ångest men 25 blir nog kul, det också. Imorgon kväll kommer tjejerna hit för grillning, tårtätning och drinkning :)
 
Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig...och vakna upp som 25. Uschja ;P

Fullt upp

 
Hej på er. Här har det verkligen varit dåligt med uppdateringar på ett tag. Dels för att jag bara jobbar mest hela tiden och aldrig hinner ta bilder men också för att jag inte riktigt vet vad jag ska blogga om. Har också fullt upp med hemmet. Så är sommaren för oss husägare :P I helgen har jag iallafall hunnit så pepparmynta och gräslök och rensa och fixa till rabatten ute. Vad tycker ni om mina leopardmönstrade trädgårshandskar som jag fyndade på Blomsterlandet? Hehe, det är sådana där smågrejer som gör det roligare att arbeta i rabatten ;P
 
Projektet med att bygga altan och sätta in en altandörr har också påbörjats i veckan, men har inte varit så delaktig i det förutom att jag hjälpt till att måla på väggen där altandörren nu sitter. Fint blir det iallafall! Ni ska få se bilder på altanen och dörren sen då jag fotar dag för dag så att man ser framstegen :) Förhoppningsvis blir altanen klar nu till veckan! 

RSS 2.0