Hemma efter londonweekend

Ojj, är helt färdig efter denna helg...men på ett bra sätt. Har shoppat i tre dagar i stäck och varit vaken sedan 04.00 i morse. Väldigt trött nu! Har iallafall haft en riktigt bra och rolig helg med tjejerna i London! :) ovanligt att jag uppdaterar utan någon bild med det får bli så den här gången. Uppdaterar mer i veckan med bilder från resan. Ska också visa all shopping :D :D :D

Höst och nystart

 
Sedan i måndag har det varit höst. Iallafall enligt mig. När jag klev ut genom dörren den morgonen kändes det inte alls som det var sommar i luften längre när molnen blivit mörka och regnet öste ner. Hösten betyder en nystart för många. Vissa börjar skolan, andra går tillbaka till jobbet och sina vardagsrutiner. För mig innebär den här hösten en nystart genom ny höstgarderob (som ska inhandlas i London nästa vecka), en massa soffmys framför alla nya och gamla serier som börjar om, och framför allt en nystart i vårat hem. Första november har vi bott i huset i fem (!) år, och jag känner att det är dags för lite ny inredning. I helgen som var så åkte jag och S till Ikea och köpte en del nytt och såg även ut några saker som vi ska beställa, blandannat en ny garderob (till all min Londonshopping, hehe) och ett skrivbord. Annat nytt som vi behöver är en ny tv-bänk och soffbord som jag tänkt köpa från Mio nu när vi planerar att möblera om i vardagsrummet. Passande nog landade nya Miokatalogen hos mig igår med en rabattkupong. Och idag landade Ikeakatalogen, så perfekt! Hoppas på att kunna visa upp lite fina bilder från vårt hem inom kort.
 
Något som också skulle behöva förnyas är min blogg, eller iallafall uppdateras lite oftare. Får bli mitt andra lilla höstprojekt ;) Kanske tar tag i det efter London, känns som att jag kommer ha fler saker att skriva om då. Har ni märkt att jag skrivit "London" fyra gånger i detta inlägg nu? Hihi. Nästa vecka åker vi. Wiiiieeeee!

Window

 
Sitter och kvällsfikar och är trött efter jobb och träning. Idag var första gången sedan maj som jag besökte gymmet, ooops. Ett Bodypump-pass fick det bli och jäklar vad jag har tappat sen sist. Orkade inte alls samma vikter längre. Resten av veckan jobbar jag sent och helgen är fullspäckad men nästa vecka blir det fler besök på Friskvårdskompaniet hoppas jag :)
 
Idag är det ju som ni vet tisdag tisdag, och det brukar ju inte vara någon favoritdag direkt. Men idag försökte jag iallafall att inte gå ner mig i tisdagsträsket. Jag måste börja försöka se mer positivt på mitt liv! Jag kan inte gå runt och ständigt känna att det är någonting som fattas och aldrig känna mig nöjd till 100% med mig själv eller vad jag har runt omkring mig. Det måste bli ändring. Mest måste jag nog försöka jobba med mig själv och min självkritiska sida. 
 
Skulle försövrigt önska att jag hade ett fönster som var brett nog att sitta i. På bilden ovan sitter jag på kanten av toalettfönstret men tyvärr har den blivit alldeles för smal sedan vi bytte fönstret. Eller så är det min rumpa som blivit för bred, hehe. 

Lovers on the sun

 
I helgen har jag verkligen levt som en pensionär och har nästan bara varit hemma förutom ikväll då vi var och fikade hos Ida, Frode och Wilhelm. Tänk att Wilhelm ♥ redan fyllt ett år!
 
Vaknade upp i lördags av regnet och åskan, så jag tänkte att det var lika bra att spendera dagen med att stöka hemma och göra saker som jag inte hunnit med under semestern. Så jag har blandannat rensat ut ett skåp där vi hade massa gammalt skrot som borde ha blivit slängt för länge sen. Sedan har jag också fortsatt med målandet inne. Har målat balkongdörren och dörrkarmarna i vardagsrummet vita. Påbörjade det redan under semestern men det behövs några varv innan det blir täckt riktigt bra. Nu är färgen slut så imorgon efter jobbet ska jag köpa mer. Ska också in på Mio och hämta skoskåpet som jag beställt till hallen. Tänkte att ett sådant kan vara bra för att få undan alla skor och för att få lite förvaring för mössor, vantar och annat så att inte hatthyllan blir allt för fullproppad. Förhoppningsvis blir det ikea nästa helg så att jag kan köpa några speglar till hallen också :) 
 

Kimono

/ Kimono - Lindex / Klänning - Gina Tricot / Skor - H&M /
 
Har blivit helt vild i allt med fransar. Så snyggt! Denna kimono fyndade jag på Lindex rea för någon vecka sedan. Brukar nästan aldrig hitta något på rea så jag är supernöjd att jag hittade den.
 
Oj, det här blev ett senare inlägg än vad jag hade tänkt men jag har inte orkat förrän nu. Har varit helt däckad efter jobbet. Värmen tog knäcken på mig. Nu måste jag verkligen springa in i duschen och sen lägga mig... är ju en dag imorgon också!

Fransar

Fransar - mer bilder imorgon.
 
Jag älskar sommarkvällar så himla, himla mycket! Och jag blir lite rädd att de snart ska vara över. Hade gärna haft lite mer semester så att jag kunde njuta lite mer av dem ;) meeen, jobb imorgon så måste gå och lägga mig nu för att orka med. Blir en lång arbetsdag imorgon.
 

RSS 2.0