Easter nails

 
Jag lovade ju att jag skulle visa er mina påsknaglar som jag målade igår. Jag blev supernöjd. Visst blev de söta? :)

Glad påsk!

 
Puss och Glad påsk på er! Så himla härligt att vara ledig. Idag har jag läst, ätit godis, varit ute och gått med hundarna, läst en massa mode och kollat på saker jag ska köpa till hemmet (har hittat några riktigt fina saker). Jag har också målat mina naglar i en påskig färg. Jag ska visa er imorgon för de blev riktigt söta! Ska gå en sväng med hundarna nu och sedan ska jag fortsätta äta godis!
 

My old room

 
Fotat i mitt gamla flickrum hemma hos pappa i Kalix. Eller tonårsrum kanske man ska kalla det. Vi bodde ju inte där när jag var en liten flicka. Vincent, pappas hund, ville också vara med på bild.
 
Var tillbaka i Kalix på måndag på en snabbvisit för att hälsa på mamma och pappa och för att gå på min mormors begravning. Jag vill inte gå in så mycket mer om den men det var fint att se att hon hade så många vänner som kom.
 
Nu har jag äntligen fått påskledigt och jag är ledig i hela 5 dagar! Känns fantastiskt. Planerna är att läsa, vara ute i solen, sova ut, inte bry mig det minsta om vad jag äter (ska äta så mycket godis och annat onyttigt så ni anar inte). OCH jag ska komma igång med bloggen igen. Nu känner jag att jag har fått tillbaka orken och inspirationen. Hoppas ni fortsätter titta in här!

Torsdag 21 mars

Ja, jag vet att jag är inne här lite nu för tiden. Har inte haft orken och så är det bara. I veckan har jag iallafall tagit ett bra beslut för min egen del (hoppas jag), och jag har tränat en del så nu har jag träningsvärk i hela kroppen igen och det känns så BRA! Det bästa jag gjort i år är nog att ta tag i träningen. Det gör mig glad och lugn... och för trött för att orka tänka på jobbiga saker :)
 
På tal om trött så tror jag helt allvarligt att jag ska gå och lägga mig och sova. Jag vet att klockan bara är 9 på kvällen men jag är så sjukt sliten. Tur att det bara är imorgon kvar att jobba och att det sedan är långhelg för min del. På månag är jag nämligen ledig och ska på begravning. Det är inte roligt, men det känns bra att åka hem och få träffa familjen <3
 
 

New things

Har nyss lagt en beställning från Ellos på en ny hatthylla och en ny skohylla. Det är dags att styra upp hallen lite hemma hos oss tänkte jag. Gillar Ellos sortiment när det gäller inredning och dessutom fick jag 300:- rabatt :)
 

.

 
  • Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en systemkamera och börja ta en massa (förhoppningsvis) fina bilder. Ni får gärna sätta in en slant på mitt konto för detta ändamål (hehe)
  • Sätta igång med de tavelbeställningarna jag har fått
  • Tänka mer på mig själv och vad som gör mig glad och göra dessa saker
 

...

På grund av en del tråkigheter som har hänt så kommer jag ta en bloggpaus på några dagar eller nån vecka... Vi får se helt enkelt.
 
Ta hand om er ♥

RSS 2.0