Rebecca Stella for Nelly

Den här kvinnan är såååå vacker. Det var det jag ville säga:)  Nu måste jag sätta igång och stresspacka väskan!
 
Imorgon åker vi till LONDON!
 
Bilder från Nelly.com

Onsdag idag...eller??

Måndag idag men onsdag för mig :) blir ju nämligen bara tre arbetsdagar för mig den här veckan!! Längtar, längtar, längtar! <3

Man borde boka en till resa nu efter London så att man har något att se fram emot efter det. Hehe :)


Bara några få dagar kvar!

Söndag och jag har en massa saker att fixa med idag:) Jag ska blandannat rensa ur min resväska (har använt den som förvaring av gamla kläder den senaste tiden) och så ska jag börja fylla den med saker som jag ska ha med mig till London. Sen måste jag tvätta kläder som jag ska ha med mig till London och såklart skriva en packningslista. Åh vad jag längtar nu! Bara tre arbetsdagar kvar.
 
Jag ska börja blogga bättre när jag kommer hem från London. Det har jag lovat mig själv :P Och nu lovar jag er det också;P
 
Strupmpbyxor som ser ut som stayups från Gina Tricot.

Prommis.

Vill bara meddela att jag nyss har varit på en låång promenad med doggisarna. Eftersom att folk verkar tro att jag aldrig tränar så tänkte jag att jag kanske måste berätta för folk varenda gång jag varit ute och motionerat? ;)
 
Nu är det bara en vecka kvar till London. Längtar efter all shopping och quality time som jag kommer ha med Malin <3 Det är det enda jag längtar efter och tänker på just nu känns det som :)
 
Nä, nu ska jag gå och chillaxera i soffan och ha lite sambotid. Sorry att bloggen är bajs just nu. Ska försöka ta lite fina bilder som jag kan visa er istället för alla dessa mobilbilder och webcambilder. Men fram till dess så får ni ha en fin tisdagskväll!
 

My addiction.

Kanske får min skogarderob några tillskott efter londonresan? Hur många par gissar ni på???


Äppel päppel piron paron.

Halva veckan avklarad! Om två veckor väntar London och jag längtar. Det blir en resa med finaste tjejen, shopping och musikal :) Om någon känner till någon bra restaurang eller uteställe så får ni gärna tipsa:)
 
Tack för tipsen på vad jag kan göra med äpplena. Har iallafall gjort en äppelkaka och en äppelpaj. Får se om jag vågar mig på att göra äppelmos. Verkar komplicerat, eller har jag fel???
 
Äppelpaj. Mobilbild.

Supergirls.

Redan söndag. Hoppas att ni också har haft en bra helg. Igår var det fest hemma hos Niklas och jag hade jättekul. Tyvärr är det enda jag kan visa en bild tagen med mobilen så kvalitén är inte den bästa.
 
Jag & vackra Malin....eh, och Hannas läppar fick vara med på ett hörn :P
 
Söndagen ska spenderas med att fundera ut vad jag ska göra med alla äpplen i vårt äppelträd. Har ni några tips?? :)

Lets do this.

Jag forsätter blogga nu. Men ni kan väl då och då kommentera och ge mig tips på vad jag ska blogga om så att jag inte får en inspirationssvacka igen.
 
Skönt med helg är det iallafall. Puss.

Höst på min planet


It could never be wrong.

Först vill jag bara säga: Hur är det möjligt att det fortfarande kikar in folk på min blogg??? Och sen vill jag bara säga tack till er som vill att jag ska fortsätta blogga. Jag ska göra mitt bästa;)
 
Ikväll blir det party med denna undersköna dam. Det kan ALDRIG bli fel.
 
Malin: Innan du tänker kommentera något om att du tycker att du ser glansig ut på bilden (det gör du inte förövrigt) så tycker jag att du ska tänka på mig (!) som är helt likblek. Haha.

RSS 2.0