I'm so in ❤

Jag är så kär i vårt nya badrum. Sååå kär. Ska fan bosätta mig därinne.

Kära badrum, vill du gifta dig med mig???

P.s bilder kommer!


Sneak peak.

Måste bara visa er någonting fantastiskt... Vår nya dusch. Fattar ni hur underbart det är att kunna duscha hemma hos sig själv igen??? Vårt badrum är så gott som nästan klart och snart kommer jag såklart visa er ännu mer bilder. Det har blivit så FINT ♥
 

God natt!

 
Har suttit vid datorn i flera timmar och skapat flera inspirationsmappar med bilder. Nu är jag alldeles trött i ögonen. Bäst att gå och knoppa snart. Imorgon är jag bjuden på middag hemma hos Malin och det ser jag verkligen fram emot :)
 
God natt och sov så gott alla! ♥
 
 
 

Sluta aldrig göra det du gör.

 
Varför blev det så? Att målandet liksom försvann ur mitt liv. Ett helt år har snart gått. Jag menar... jag är ju typ duktig. Ibland. Ska ta tag i detta och jag ska strunta i min inre röst som säger att allt bara blir dåligt.
 
Tavlor 2011 - Lena Kronvald

I'm living on such sweet nothing.

Alltså DEN HÄR LÅTEN! Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på den idag. Den är så sjukt, sjuk, sjukt bra. Jag blir aldrig less.
 
 

Lördagmorgon betyder....

  • Onyttig frukost så som bröd med marmelad och ost, wienerbröd, jordnötter, choklad...allt onyttigt gott jag kommer åt.
  • Te i mängder.
  • P3 med fördomsprofilen.
  • Modetidningar.

Idag vaknade jag tyvärr upp med huvudvärk men jag hoppas att iprenen som jag tog kan råda bot på den. Jag vill inte att den ska vara kvar i kväll för då är det firmafest. Jag är taggad!

 

                                                                                           Lördag! ♥

 

 

Skiter i rubriken.

Jobb, en tur på stan och franska idag igen då. Lång dag. Har varit lite trött. Tur är att det är fredag imorgon och helg så att man kanske får vila lite. Inte för att jag tror att det blir så mycket vila. Imorgon är jag nämligen bjuden på tre-rättersmidag hos Freddan, på lördag är det dags för årliga firmafesten (tjihoo) och på söndag är det dags för julkortspyssel. En fullbokad helg med andra ord :)
 
Känner förresten att mitt bildkonto har börjat sina, så jag skulle verkligen behöva ta lite nya bilder till bloggen. Har ju lovat att jag ska börja knåpa på en ny skovecka så jag ska börja planera lite :) Har ju fortfarande en del från London som jag inte visat.
 

Mjukisdjur.

Såg ett stjärnfall idag så jag passade på att önska mig något. Vad det var kan jag förstås inte avslöja men förhoppningsvis slår den snart in och då kan jag berätta ;P
 
Visst har det förresten varit lite fokus på puppysarna i bloggen på senaste? Det ska det bli ändring på. Lägger därför upp en bild på Iso och mig. Mitt gosedjur!
 
 
Hoppas att ni haft en bra onsdag. Nu börjar nedförsbacken till helgen. Wiho!

Sexy.

 
I still got it!
 

Light spots.

Tycker att den här klänningen från H&M är jättesöt. Gillar att det är ett lager med tyll i kjolen. Kanske något att ha på sig på firmafesten nästa helg?
 
JA? NEJ?

.

 
Dricker lite te. Tänker. Känner efter. Kommer fram till någonting?
 
 

11 ½ hours.

Effektiv dag. Har hunnit jobba i åtta timmar för att sedan träna i en timme och sedan varit på franskalektion i 2 och en halv timme. Lite schliten är man efter det, men imorgon är det fredag and I ♥ it!
 

What time is it?

Köpte en liten present åt mig själv för ett tag sedan. En superfin och stor väckarklocka som jag spanat in ett längre tag. Är den inte fin så säg??!! Men alarmet vågar jag däremot inte använda. Misstänker att det här är en klocka som lever om, och man vill ju inte riskera att den "råkar" åka i golvet :)
 
Klockan är från Åhlens och sänglampan är från Ikea.

För tom i huvet för att komma på en rubrik.

Har varit och rört lite på min kropp idag. Ett kombinerat Bodypump och spinning-pass. Och jag klarade mig igenom det utan att ge upp eller att spy:) *stolt* haha. Nu lät det som att jag är världens mest otränade människa och ja, det kanske kan stämma. Men det känns bra. Är lite trött i kroppen och tom i skallen bara. Fast det kan också ha att göra med att det är måndag.
 
Ska man orka börja träna regelbundet nu? Försöka ska jag iallafall.
 

I love my friends!

Lite bilder från vårt halloweenfirande. Vilka fina vänner. Tack för i fredags Yoda, tjuvarna, ängeln, greken och kaptenen!


Almost over.

Har haft en fin helg och har hunnit med en del. Har blandannat:
 
- Haft ett roligt halloweenfirande med mina vänner utklädd till skelett.
- Varit på middag hos Emil och Gabriella och deras lilla Tindra.
- Läst ut en mycket snuskig bok (berättar mer om det i annat inlägg)
- Byggt ihop en byrå från IKEA.
 
Jag har också gjort min första halloweenpumpa... Fast den blev inte så fin. Jag vet inte riktigt om pumpan som jag skar i var dålig för den luktade jävel. Är det någon som vet? Brukar de lukta dåligt? Började nästan må lite dåligt.
 
Här blev resultatet iallafall.

Grattis!!!

Idag firar jag & sambo (och hundarna) 3 år i huset! Herregud vad tiden går snabbt. Men grattis till oss! :)


RSS 2.0