Löften

 
Alla (?) har vi väl några nyårslöften inför 2013. Några av mina håller jag för mig själv, men här listar jag några saker som jag vill, och ska försöka hålla :) Vad har ni för nyårslöften?

T-shirt weather

När termometern visar plusgrader så är det T-shirt väder. Eller iallafall nästan...
 
/ T-shirt - H&M Herravdelning (ny) / Kappa - Vila / Byxor - Gina Tricot / Boots - Skopunkten (nya) /
 
Jag ska sätta igång att blogga nu igen. Det känns tomt utan den på något sätt :)
 
Nyårsfirande imorgon och jag och sambo ska stå för efterrätten. Har ni något tips på en god efterrätt som inte är allt för komplicerad? Annars blir det att googla recept hela kvällen tror jag. Jag är faktiskt himla peppad på nyårsafton i år. Brukar inte vara det då jag tycker att det oftast brukar bli konstig stämning och inte alls som man tänkt sig. Men jag är helt säker på att detta års firande blir roligare än förra för då låg jag hemma med feber.
 
Ha en skön kväll hörrni! Tack för att ni tittat in hit även fast jag inte har bloggat på ett tag.

LenaLenaLenaLenaLenaLena.

 
En jävla massa Lena. Jag vet att bloggen står mycket stilla just nu och jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta eller inte. Isåfall blir det nog efter nyår. Men ni kan väl fortsätta gå in en gång i veckan och se om något nytt har hänt :) Tillsvidare så kan ni följa mig på instagram @lenakronvald
 
Kram på er!

Avlopp och rosor.

Så fort fredagen och helgen närmar sig så känns livet lite lättare igen ;) Ett plus är också att vårt hus inte längre luktar avlopp. Det var för övrigt det jag hade ett litet utbrott över i tisdags. Tydligen var det ett några rör som hade åkt isär i väggen som gjorde att det luktade äckligt. Men hantverkaren var här idag så det var ett easy fix.Nu sitter allt på plats igen och huset luktar rosor igen. Härligt!
 
Jag vet att det inte blivit mycket bloggning den här veckan heller. Men jag jobbar på det :)
 
Kämpa på nu! Snart helg!
 
 

Poop.

Tisdag. Vad ska man säga??!! Varför lyckas du alltid bli en dålig dag. Det känns som att när någonting i en liv blir bra så ska något annat gå åt h-lvete. Sedan hatar jag att det är 25 minus ute. Vad är det som är rättvist med det?
 
Nåja, Nu ska jag ta och kvällsfika (har inte ätit middag än, hehe) och se på de avsnitten av julkalendern som jag har missat. Ja, jag är en bebis.
 
Hoppas att ni haft en fin tisdag iallafall :)
 
 

Yo!

 
Tja. Här händer det inte så mycket. Riktigt lugnt i helgen och det har ju varit skönt på sitt sätt. Har inte viljat göra så mycke eftersom att det varit snöstorm i denna lilla stad. Men det har varit underbart att få sova ut ordentligt och fått håret färgat. Har också funderat lite på vårt hus och kommit fram till att det finns en hel del saker som jag vill måla om. Ska ta tag i det snart. Typ på julledigheten (är ledig 11 dagar i rad, YEY!).
 
I veckan ska jag försöka blogga lite mer. Kanske lägga ut bilder på toaletten som jag lovat. Berätta gärna om det är nått annat ni är nyfikna på.
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig och sussa. Jobb imorgon, vettu.
 
 

Blondie.

 
Nu är håret uppstyrt lite. Är blond igen utan någon äcklig utväxt.
 
 
Ikväll ska jag inte röra mig en meter utanför dörren, förutom när jag kommer måsta gå ut med hundarna. Det är snöstorm ute. Jag hatar SNÖ. Om jag hade fått välja så hade vi bott på ett ställe där det aldrig snöar och där man alltid kan gå i höga klackar ute. Vilket paradis det hade varit!
 

December.

Eftersom att klockan är över midnatt så är det numera december. Tiden går verkligen fort! Imorgon hade jag tänkt försöka styra upp mitt hår, se julkalendern och gå på hockey. Är speciellt peppad på julkalendern. Hehe. Kommer bli himla mysigt :)
 
Nåväl, ville mest bara tala om att jag lever eftersom att bloggen varit vilande i några dagar. Har varit en busy, busy woman :P
 
Ha en fin första adventshelg!
 
 
 
 

RSS 2.0